Annonssamarbete med Ozoneair

Pollensäsongen räddad av denna svenska innovation

Att vara pollenallergiker kan vara otroligt jobbigt. När inget hjälpte mot Johans pollenallergi tog han saken i egna händer och tog fram en helt ny typ av luftrenare. "Denna teknik har fått genomslag inom sjukvården och i medicinska miljöer tack vare dess höga effektivitet och blir nu för första gången tillgänglig för privatpersoner", säger Johan Lundberg, grundare av Ozoneair.

Pollensäsongen kan vara påfrestande för många. För Johan Lundberg var det allergin som fick honom att utveckla luftrenaren Purify.

Pollensäsongen kan vara påfrestande för många. För Johan Lundberg var det allergin som fick honom att utveckla luftrenaren Purify.

Foto: Adobe Stock, Ozoneair

Native2024-05-08 08:50
Detta är ett annonssamarbete.

Intresserad av att veta mer? Läs om luftrenaren Purify här!

Kliande ögon, rinnsnuva och upprepade nysningar. Pollenallergi är något som drabbar många människor, och som tar kraft och energi. Enligt Astma- och allergiförbundet har cirka 30 procent av den svenska befolkningen pollenallergi*. Det handlar om att immunsystemet överreagerar när personer utsätts för proteiner som finns i pollen och sporer. Då bildar kroppen allergiantikroppar och därigenom utvecklas en känslighet.

Filter räcker inte

Entreprenören Johan Lundberg var en av alla människor som kämpade mot just pollenallergi. Han provade sig fram med olika luftrenare, men var inte nöjd. Idag är hans luftrenare den bäst säljande i Sverige.

– Allt började med min egen kamp mot pollenallergi. Jag hade svårt att hitta en luftrenare som fungerade för mig. De flesta produkterna på marknaden kändes otillräckliga, faktum är att tekniken inom luftrening inte har förändrats mycket på över 100 år. Föroreningar fångas fortfarande i filter, säger Johan Lundberg.

– Jag pratade med en allergiforskare, som berättade att de flesta symtom orsakas av gaser som inte kan fångas upp av filter. Vanliga luftrenare fångar bara damm, som stora dammsugare. De maskerar och cirkulerar dålig luft, istället för att faktiskt förstöra hälsofarliga partiklar. Dessutom är de minsta allergiämnena så små att de passerar rakt genom filtret.

Erbjudande: Spara 500 kr på Purify här!

undefined
Över 100 000 svenskar har redan investerat i en Ozoneair Purify.

”Förstör föroreningar”

Tillsammans med Luleå Tekniska Universitet och allergispecialister utvecklade Johan en luftrenare med en teknik som tar det hela ett steg längre – genom att förstöra de minsta gaserna och föroreningarna.

– Purify neutraliserar föroreningar som är mindre än vad HEPA-filter kan fånga upp och tar kontinuerligt bort allergiämnen från pollen, djur och kvalster. 

Sedan lanseringen har Johans innovativa luftrenare inte bara gjort avtryck i sjukvården och medicinska miljöer utan också hos allmänheten. Över 100 000 svenskar har redan införlivat denna revolutionerande teknik i sina hem.

– Det är fantastiskt att höra från användare hur mycket vår luftrenare har förbättrat deras livskvalitet genom att erbjuda en renare och friskare inomhusmiljö. Det är verkligen en hälsorevolution.

undefined
"Det är fantastiskt att höra från användare hur mycket vår luftrenare har förbättrat deras livskvalitet", säger Johan Lundberg.

"Prova ren luft i 30 dagar" 

Vi tillbringar mycket tid inomhus och att andas ren, fräsch och frisk luft är något som Johan hoppas att fler människor ska få uppleva. Hans vision med luftrenaren är att förändra hur människor tänker på inomhusluft och hur den faktiskt påverkar oss. Han bjuder därför in alla att prova produkten.

– Jag vill att Ozoneair inte bara ska vara en produkt utan en del i en hälsosam livsstil. Vi vill göra ren luft tillgänglig för alla, i alla miljöer, och nu erbjuder vi dig möjligheten att testa detta i 30 dagar för att själv uppleva skillnaden.

Erbjudande: Spara 500 kr på Purify här!

 *https://astmaoallergiforbundet.se/information-rad/allergi/pollenallergi/

Vad är Ozoneair?

Ozoneair är det norrländska alternativet inom luftrenare. De har sitt huvudkontor i Luleå och har idag cirka 20 anställda. 

Med innovativ teknik och i nära samarbete med Luleå Tekniska Universitet och EU:s innovationsfond utvecklades Purify, Sveriges bäst säljande luftrenare.

Adress: Handelsvägen 19, 973 45 Luleå, Sweden

Hemsida: https://ozoneair.se/

Facebook: https://www.facebook.com/ozoneairsweden/?locale=sv_SE

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NSD.