Annonssamarbete med Niemi Bil

Lansering av populära elbilsmärket MG i Luleå

Nu har Niemi Bil tagit det efterfrågade bilmärket MG till norra Sverige. ”Det finns en MG för alla behov”, säger Dennis Wäppling, platschef på Niemi Bil på Spantgatan, Luleå.

"Det känns jättestort att äntligen få gå ut och presentera MG för våra kunder", säger Dennis Wäppling.

"Det känns jättestort att äntligen få gå ut och presentera MG för våra kunder", säger Dennis Wäppling.

Foto: Content Studio, NTM

Native2024-06-03 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Det senaste tillskottet i Niemi Bils familj är bilmärket MG som är ett av de mest sålda elbilsmärkena i Sverige. Niemi Bil blir landets nordligaste återförsäljare.

– Det känns jättestort att äntligen få gå ut och presentera MG för våra kunder. Just för att de ligger i framkant med elektrifiering, håller hög kvalité och finns i flera prisklasser, säger Dennis Wäppling.

JUST NU: Midsommarkampanj på MG4 hos Niemi Bil!

undefined
MG4 finns i flera modeller och har en elektrisk och innovativ design.
undefined
undefined
undefined

I år firar MG 100 år, allt började med att tillverka sportbilar i England men under senaste tiden har de fokuserat på att göra elbilen tillgänglig för alla. Många av kunderna hos Niemi Bil som hunnit provköra MG har berömt körkänslan, tekniken och designen förklarar Dennis.

– En del av de som provkört hade aldrig tidigare hört talas om MG men valde att ändå testa bilen. När de kommit tillbaka från provturen har vi i regel fått väldigt positiv feedback vilket gör oss glada. Det är alltid spännande att höra vad kunderna tycker om våra nya bilar.

Lanseringskampanj på MG4 hos Niemi! Lär mer här!

undefined
"I jämförelse med några av jättarna på elbilar kostar MG ungefär hälften så mycket", säger Dennis Wäppling.
undefined
"I jämförelse med några av jättarna på elbilar kostar MG ungefär hälften så mycket", säger Dennis Wäppling.

Prisvärda elbilar som passar många
MG finns i flera prisklasser och har ett brett utbud av modeller. Dennis berättar att många blir förvånande när de ser prislappen i kombination med hur hög kvalité bilarna erbjuder. 

– Det finns en MG för alla behov. Många tror att elektrifierade bilar måste vara dyra men så är det inte. Priserna har ändrats mycket senaste åren och elbilar har blivit mer tillgängliga för alla. I jämförelse med några av jättarna på elbilar kostar MG ungefär hälften så mycket.

undefined
MG säljs av Niemi Bil i Luleå och Umeå. Bilmärket kommer också till Skellefteå och Kiruna under hösten 2024.
undefined
undefined
undefined

Den som vill skaffa en MG kan välja att köpa eller privatleasa bilen. 

– Alla alternativ finns, prata med oss så kan vi berätta om aktuella erbjudanden och vad vi rekommenderar efter att hört dina behov.

Flera modeller
MG4 finns i flera modeller och har en elektrisk och innovativ design. Det är en helelektrisk halvkombi med rymlig interiör tack vare den nya elbilsplattformen och passar både stadskörning och längre resor. Det ingår även mycket utrustning som adaptiv farthållare, rattvärme och parkeringssensorer. 

– I Norge har MG4 legat på topplistan över mest sålda elbilar så vi blir inte förvånade om den tar en stor andel även här framöver. Den har en räckvidd upp till 350–520 kilometer och känns mjuk att köra.

Läs mer om de olika modellerna här!

undefined
Alla som är nyfikna på MG är varmt välkomna till Niemi Bil för att provköra.

MG ZS EV är en komfortabel, helelektrisk SUV som passar bra för familjer. Även denna bil passar bra både för stadskörning och längre resor med en räckvidd upp till 440 kilometer. Den erbjuder även snabbladdning som tar batteriet från 10% till 80% på enbart 40 minuter. 

– Alla bilar från MG är väldigt moderna och prisvärda. De har välplanerade detaljer och funktioner som ger riktigt hög komfort och gör att man känner sig som hemma direkt, säger Dennis Wäppling.

Vad har ni för hälsning till alla som är nyfikna på MG?
– Kom förbi hos oss så tar vi reda på vilken modell som passar dig. Sedan kan du ta en provkörning och lära känna bilen. Det finns både laddhybrider och rena elbilar, framöver kommer vi även ta in ännu fler modeller. Varmt välkommen in!

Niemi Bil & MG

MG säljs av Niemi Bil i Luleå och Umeå. Bilmärket kommer också till Skellefteå och Kiruna under hösten 2024.

Läs mer om MG här! 


Hemsida: www.niemibil.se
Här finns vi: Luleå, Kiruna Skellefteå, Umeå och Uppsala

Öppettider
Mån-fre 09-18
Lör-sön 10-15 (söndagsstängt under sommaren från efter midsommar)

För kontakt och adresser klicka här!

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NSD.