Annonssamarbete med Revisionären

“Om du trivs på jobbet mår du bättre i privatlivet och tvärtom”

Att skapa en trivsam arbetsplats har alltid varit prioriterat hos Revisionären som nu blivit certifierade inom området. “Det är otroligt viktigt att ens arbetsplats bidrar till välmående. Livet blir enklare om man får ha roligt”, säger Jessika Andersson, verksamhetschef på Revisionären.

Great Place To Work-certifieringen gav Revisionären svart på vitt att deras arbete har gett resultat och att medarbetarna trivs.

Great Place To Work-certifieringen gav Revisionären svart på vitt att deras arbete har gett resultat och att medarbetarna trivs.

Foto: Revisionären

Native2022-11-17 11:10
Detta är ett annonssamarbete.

Revisionären kallar sig för revisionsbyrå, det är så man kallar sig när en revisor finns i huset - fast där tycker Revisionären att likheterna slutar. Många kan nog uppfatta deras byrå som lite färggladare än många andra i branschen. Målet är att göra det så lätt som möjligt för kunder och samtidigt skapa ett trivsamt kontor där alla är välkomna precis som de är.

– Det finns kunder som sagt att de brukade vara nervösa inför att besöka revisorn, lite som att gå till tandläkaren. Den känslan vill vi inte att någon får om oss, vi pratar inte svåra ekonomiska ord utan så att alla förstår, säger Jessika Andersson.

Under hösten fick Revisionären en Great Place To Work-certifiering vilket är ett kvitto på deras ständigt pågående arbete med att skapa en attraktiv arbetsplats. Certifieringen grundar sig i en medarbetarundersökning och är giltig i tolv månader, sedan måste den uppdateras.

– Vi fick svart på vitt att vårt arbete har gett resultat och att våra medarbetare trivs här, det är något vi är otroligt tacksamma över. Att skapa trivsel på en arbetsplats är ett ständigt pågående arbete som aldrig går att ta en paus från. Vi firar detta samtidigt som vi arbetar ytterligare med att utveckla trivseln, säger Jessika Andersson och fortsätter:

– Jag tror starkt på att allt hänger ihop. Om du trivs på jobbet mår du bättre i privatlivet och tvärtom. Det är otroligt viktigt att ens arbetsplats bidrar till välmående. Livet blir enklare om man får ha roligt.

Vill veta mer om Revisionären? Klicka här!

undefined
Jessika Andersson, verksamhetschef på Revisionären i Piteå.

Det går inte att köpa Great Place To Work-Certifieringen utan den måste förtjänas. Stark sammanhållning och teamkänsla är en viktig grundpelare för att skapa trivsel på jobbet förklarar Jessika Andersson. Att anordna afterwork och härliga jobbresor kan hjälpa med detta, men det viktigaste är fokus på vardagen.

– De små sakerna som händer varje dag har störst betydelse. Som att alla ska känna sig sedda och hörda. Vi tar exempelvis hjälp av hela personalstyrkan även när det gäller beslut som traditionellt fattas mellan chefer och först når hela arbetsgruppen när beslutet redan är taget, säger Jessika Andersson.

Söker fler medarbetare 

Just nu arbetar Revisionären tillsammans med konsultfirman Workslife för att hitta fler medarbetare. Workslife hjälper företag att jobba inifrån och ut, att det företaget står för genomsyrar allt från platsannonser till interna workshops.

– Revisionären drivs av värme och engagemang. De är väldigt måna om sina anställda och jobbar med  ett mänskligt ledarskap. Personalen har en väldigt stor påverkansgrad och därmed ett stort engagemang, säger Helene Lowall, ceo på Workslife.

Söker du nytt jobb? Se lediga tjänster hos Revisonären här!

Revisionären AB

En Revisionsbyrå i Piteå med kunder över hela Sverige. Bolaget grundades 2005 och har i nuläget 18 anställda. 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NSD.