Annonssamarbete med Luleå Business Region AB

”Vi vill uppmärksamma de som har modet”

I 20 år har Deloitte stöttat Luleås näringsliv. Med Årets Tillväxtpris vill de uppmärksamma modiga entreprenörer. "Vi vill hylla de som vågar satsa på sin idé men som också har förmågan att genomföra den på ett lönsamt sätt", säger Eva-Lena Fredriksson, gruppchef.

Eva-Lena Fredriksson, gruppchef på Deloitte i Luleå.

Eva-Lena Fredriksson, gruppchef på Deloitte i Luleå.

Foto: Content Studio

Native2024-04-19 09:53
Detta är ett annonssamarbete.

Konsult- och revisionsföretaget Deloitte har varit partner till Luleå Business Awards i hela 20 år. Arrangemanget ser de som ett bra tillfälle att hylla näringslivet och knyta nya värdefulla kontakter. Eva-Lena Fredriksson har varit juryordförande i tre år:

– Det är väldigt roligt. Vi gör företagsbesök där vi träffar finalisterna som får berätta om sitt entreprenörskap. Det är också många intressanta personer med i jurygrupperna, säger hon. 

undefined
Eva-Lena Fredriksson har varit juryordförande i tre år.
undefined
Deloitte erbjuder strategiska rådgivningstjänster till små som stora bolag.

Här kan du läsa mer om Luleå Business Awards.

På galan delar de ut Årets tillväxtpris, en kategori de känner sig hemma i. Förutom i Luleå delar de också ut motsvarande pris på andra arrangemang i landet.
– Det är en rikstäckande strategi för oss. Vi vill uppmärksamma de som har modet att satsa på tillväxt och där regionen gynnas i form av till exempel arbetstillfällen.

Priset knyter an till Deloittes verksamhet och de kunder de jobbar med.
– Vi är med i företags tillväxtresor och bistår med det stöd som de behöver, säger Eva-Lena Fredriksson. 

Deloitte erbjuder strategiska rådgivningstjänster till små som stora bolag. Som en del av ett av världens största konsultnätverk besitter de värdefull kunskap inom många områden.
– Våra experter sitter på olika orter och inom bolaget har vi en bred kompetens. 

Företaget är väletablerat i Luleå och vill fortsätta växa och rekrytera nya talanger, delvis från universitetet.
– Vi anställer minst en gång per år. Vi vill växa och bli fler än vi är nu, säger hon. 

undefined
20 år som partner till Luleå Business Awards. Eva-Lena Fredriksson och Deloitte uppmärksammas med blommor av Terese Ahlbäck, Luleå Business region.

Vad tycker du kännetecknar Luleås näringsliv?
– Det är väldigt mycket driv och innovation. Det finns en förmåga att göra saker på nya sätt. Sedan händer det väldigt mycket spännande just nu i och med den gröna omställningen. 

Eva-Lena Fredriksson ser fram emot Luleå Business Awards som går av stapeln i maj.
– Det brukar alltid vara en väldigt rolig kväll med bra underhållning och positiv stämning. Det ska bli kul att träffa folk och nätverka! 

Luleå Business Awards

Årets Luleå Business Awards hålls i Luleå Energi Arena fredagen den 24 maj. Elva priser kommer delas ut under galakvällen. 

Luleå Business Awards genomförs av Luleå Business Region tillsammans med en rad partners. Medarrangör till årets gala är kommunikationsbyrån Oh My.

Platinapartners: Deloitte, Gabardin, LKAB, Luleå Energi, Luleå Kommun, Meta, NTM Media, Samljus, Sparbanken Nord. Guldpartners: Advokatbyrån Kaiding, Galären, LF Norrbotten. Silverpartners: Företagarna, HS Copy, MAX, Niemi Bil, Nordea, SSAB. Bronspartners: DBT Capital, Handelsbanken, Lindbergs Konst & Ram, Quality Hotel Luleå.

Här kan du läsa mer om Luleå Business Awards.

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NSD.