Hon lämnar Norrmejerier för storföretaget

Hanna Lennartsson har lämnat sin tjänst som Brand Manager på Gainomax. "Jag kommer att ingå i ett globalt marknadsteam", säger hon om sitt nya jobb till Västerbottens-kuriren.

11 februari 2019 12:57

Efter fem år på företaget Norrmejerier blir hon nu marknadsansvarig för BRP i Sverige. Hennes nya jobb handlar om att bygga varumärken genom kommunikation för alla varumärken som tillverkas av BRP. BRP tillverkar bland annat skotrar under varumärkena Ski-Doo och Lynx samt vattenskotrar och fyrhjuliga terrängfordon. Huvudkontoret finns i Kanada som är företagets största marknad. I schweiziska Lausanne ligger det europeiska huvudkontoret, det var därifrån samtalet kom.

– Jag kommer att ingå i ett globalt marknadsteam där mitt jobb blir att anpassa de globala strategierna till vår svenska marknad och stötta våra viktiga återförsäljare, säger Hanna Lennartsson i en intervju i Västerbottens-kuriren.

Nyligen har hon varit på företagets Lynx-fabrik i Rovaniemi och på kontoret i Lausanne. Inom kort åker hon till Montreal.

– Kanada är vår största marknad och där vi säljer absolut flest snöskotrar. Därefter kommer Sverige som god tvåa. Det känns inspirerande att den svenska marknaden har ett starkt inflytande globalt. Vi kommer satsa på att bygga upp ett starkt ambassadörsteam för BRP, med tyngdpunkt i de sociala kanalerna, säger hon till Västerbottens-kuriren.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Emma Isberg