Hon blir ny direktör – för 14 hotell

Karin Lundman blir ny distriktsdirektör för Scandic region norr, vilket innebär samtliga 14 hotell från Gävle till Kiruna.

11 september 2019 10:46

Karin Lundman har varit hotelldirektör för Scandichotellen i Gävle sedan 2013. Nu tar hon över hotellen för region norr, det vill säga alla 14 hotell från Gävle till Kiruna.

– Jag ska tillsammans med mina kollegor fortsätta utveckla verksamheten i norra Sverige och arbeta för att ge dem de bästa förutsättningarna. Det finns fantastiska möjligheter att växa på Scandic jag hoppas att jag kan bidra med inspiration i det. Det här är en riktigt intressant region med mer potential än vad vi än hunnit se och vi kan bidra med företagsamhet, arbetsmöjligheter och en växande besöksnäring, säger Karin Lundman, distriktsdirektör region norr Scandic Sverige.

De olika regionerna i norr har visat på en ökande besöksnäring de senaste åren, enligt Scandic. I Norrbotten har besöksnäringen ökat med 14 procent sedan förra året, och även besöksnäringen i Västerbotten spås öka kommande år.

– Karin Lundman är ett utmärkt val för den här positionen. Hon har en särskild drivkraft som kan mäta sig med den ökande besöksnäringen i norra Sverige. Hon drivs av att utveckla medarbetare och finner framgång i att bygga välfungerande team som känner stolthet för sitt arbete och arbetsplats, det känner jag mig väldigt trygg med, säger Peter Jangbratt, Sverigechef Scandic.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Elin Emborg