"Jag har en plan", brukar Charles Ingvar Jönsson, gemenligen kallad Sickan, förkunna för sina kompisar i Jönssonligan.
Nu har även Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin formulerat en plan inför höstens val.
"Lysande, Tobias", säger antagligen Magdalena Andersson, Mikael Damberg och hans övriga kumpaner i S-gänget.
Baudins plan ligger nämligen helt i linje med de prioriteringar som Andersson & Co lade fast på partikongressen i början av november. Det handlar om först och främst tre områden.
1) att bryta segregationen och få bort brottsligheten.
2) Att ta tillbaka den demokratiska kontrollen över välfärden.
3) Att använda klimatomställningen för att skapa framtidens jobb med bra villkor i hela landet.
En del är redan på gång från regeringshåll. Regeringens propositionsförteckning visar att en rad initiativ är att vänta under våren.
Enbart på Justitiedepartementets område kommer det att presenteras hela 46 (!) propositioner och skrivelser, vilket är en tydlig signal om att rättspolitiken och brottsbekämpningen är högprioriterad för S-regeringen. Något som ju även framgick av Magdalena Anderssons regeringsförklaring 30 november liksom i hennes installationstal på S-kongressen 5 november.
I valplanen tydliggör Baudin och Socialdemokraterna även vilka som är partiets huvudmotståndare i det stundande valet.
"Huvudmotståndare i valet 2022 är det högerkonservativa blocket som styrs av Moderaterna och Sverigedemokraterna. Moderaterna positionsförflyttning och öppnande mot Sverigedemokraterna har skapat ett nytt politiskt läge. Socialdemokratisk politik för det stora flertalet ställs mot det mest högerkonservativa regeringsalternativet i modern tid", säger Baudin.
Hur långt denna plan kommer att räcka i valet återstår att se. Det återstår mer än sju månader till valdagen 11 september, vilket är en lång tid i politiken. Men Socialdemokraterna kan i alla fall glädja sig åt att partiet just nu har en positiv trend i de flesta opinionsmätningar och att Magdalena Andersson personligen åtnjuter ett stort förtroende bland väljarna.
I Expressen/Sifos mätning häromveckan hade hon klart bättre förtroendesiffror än sin främste utmanare Ulf Kristersson. 51 procent av de tillfrågade hade stort eller ganska stort förtroende för Andersson. För Kristersson var samma siffra 32 procent.
"Det här är en stor utmaning för Moderaterna med åtta månader till valet", sammanfattar Sifos opinionschef Toivo Sjörén.
Det är inte att säga för mycket. Kristerssons högersväng, samarbetet med KD och närmandet till SD verkar inte gå hem bland det stora folkflertalet.
Uppenbarligen är det många väljare som tvekar inför att ge Sverige landets mest högerorienterad regering sedan Arvid Lindman var statsminister 1928-1930 och hellre ger Magdalena Andersson förnyat förtroende. Det är inget dåligt utgångsläge för S inför valet.