Det blev mycket sagt och gjort under Noliamässan

I och runt Socialdemokraternas, LO:s och ABF:s gemensamma monter var det musik, aktiviteter och seminarier varje dag.

Ledarbloggen 11 augusti 2022 09:53

Det var så klart mycket handel och kommers även under årets upplaga av Stora Noliamässan. Men mässområdet i Piteå präglades även av det är valår i år. Partier och intresseorganisationer fanns på plats för att berätta om sina hjärtefrågor för de många mässbesökarna.

Socialdemokraterna hörde till dem som storsatsade. Höjdpunkten var givetvis statsminister Magdalena Anderssons framträdande på Nolias stora scen under söndagen. Enligt Nolias officiella uppgifter var det över tusen personer som tog chansen att lyssna på hennes tal.

I och runt Socialdemokraternas, LO:s och ABF:s gemensamma monter var det dessutom musik, aktiviteter och seminarier varje dag. Näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson, civilminister Ida Karkiainen samt finansminister Mikael Damberg hörde till dem som deltog vid sidan av alla lokala och regionala politiker.

Själv hade jag förmånen att leda några av alla dessa samtal i S-montern – bland annat om den gröna omställningen och nyindustrialiseringen i norra Sverige. (Bildspelet ovan ger en liten hint om allt som förekom under de intensiva mässdagarna.) 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa
Läs mer!

Socialdemokraterna erkänner sig besegrade: "Svenska folket har sagt sitt" ■ Hoppas att nya regeringen fortsätter satsa i Norrbotten

Socialdemokraterna erkänner sig besegrade: "Svenska folket har sagt sitt" ■ Hoppas att nya regeringen fortsätter satsa i Norrbotten
Ledarbloggen

11 september 2022: Minns Anna Lindh! ∎ Hedra demokratin! ∎ Gå och rösta!

11 september 2022: Minns Anna Lindh! ∎ Hedra demokratin! ∎ Gå och rösta!

Insändare: Vi är bland de bästa i världen – kunskapsmässigt

Vi är bland de bästa i världen – kunskapsmässigt
Ledare

Ledare: Nolia AB är en norrländsk framgångssaga och ett exempel på lyckad näringspolitik

Nolia AB är en norrländsk framgångssaga och ett exempel på lyckad näringspolitik
Ledare

Ledare: Statsministern gav klart besked om investeringsstödet

Statsministern gav klart besked om investeringsstödet
Visa fler