Tanken var att 1 400 moderater från hela landet skulle ha samlats i Örebro 20-21 mars.
Men så blir det inte. Coronaviruset sätter stopp för den typen av stora sammankomster.
Jag har emellertid ett tips på alternativ sysselsättning för alla högt värderade moderater. Använd istället de kommande dagarna till att läsa tidigare partiledaren Anna Kinberg Batras bok "Inifrån" (Albert Bonniers förlag).
Läsaren får en intressant inblick i Kinberg Batras korta partiledartid 2015-2017 och maktspelet i Moderaterna.
"Moderater är inte snälla med varandra", skriver hon i ett kapitel.
I boken berättar hon om den sista svåra tiden, strax innan hon tvingades lämna partiledarposten efter bara två år.
Även de mest förtrogna i partiledningen föll ifrån och tystnade. Hon nämner särskilt Ulf Kristersson och Elisabeth Svantesson. Kinberg Batra blev allt ensammare i opinionsstormarna och till slut fanns ingen annan utväg än att avgå.
1 oktober 2017 valdes Ulf Kristersson till ny partiledare och Elisabeth Svantesson blev hans närmaste vapendragare.
Tanken var att skiftet skulle lyfta partiet inför valet 2018. Men Kristersson och Svantesson lyckades inte bättre än Kinberg Batra. Valet blev ett magplask.
Själva talar Moderaterna gärna om att Socialdemokraterna förlorade 102 325 väljare mellan valen 2014 och 2018. Men de pratar helst inte om att det egna partiet tappade ännu fler, noga bestämt 168 819 väljare under samma period.
Knäpptyst är det dessutom om Kristerssons och M:s ansvar för att den borgerliga alliansen sprack. Istället riktar Moderaterna all sin ilska och frustration mot Annie Lööf och Jan Björklund, som framställs som värsta svikarna för att de valde att samarbeta med S istället för M.
Det går emellertid inte att bortse från att det var Moderaterna som öppnade för att använda Sverigedemokraterna som en hävstång till regeringsmakten, trots att det gick stick i stäv med Centerpartiets och Liberalernas intressen.
Särskilt bra har det inte heller gått för Moderaterna i opinionsmätningarna efter valet, trots tidvis hårda utfall mot både Socialdemokraterna och de gamla allianskompisarna.
I februarimätningen från SVT/Novus ligger Kristerssons parti på 18 procent, det vill säga en bit under valresultatet 2018.
Det är en siffra som är fjärran från Fredrik Reinfeldts valresultat 2010. Då lockade Moderaterna hela 30 procent av väljarna.
Självkritik och självrannsakan har inte varit Moderaternas starkaste grenar under de senaste åren.
Kinberg Batras bok är dock en påminnelse om att det finns ett och annat för partiet att begrunda.