Under torsdagen den gångna veckan bjöds det in till mingel på Älvvägen i Övertorneå. Avsändare för annonsen var företaget Ecobox, och till synes utifrån logotyper – i samarbete med Övertorneå kommun.
Där målade den uppmärksammade konstnären Carolina Falkholt, av vissa ansedd som kontroversiell på grund av sina motiv, upp ett stort konstverk som täcker hela fasaden på en industrifastighet.
Motivet? Ordet vittu, på meänkieli och finska översatt till fitta, målat på den övre väggen två gånger med ett hjärta emellan. På den undre väggen står ordet cinnarági, från nordsamiska direktöversatt till fitthål.
Konstverket har väckt reaktioner bland en del Övertorneåbor som passerat. På sociala medier uttrycker många sina åsikter och ifrågasätter konstnärens ordval.
"Inte vackert i min mening", skriver en kvinna i en kommentarstråd på Facebook som vuxit sig lång.
"Vet inte om målningen är tänkt och vara "för alla" - känns inte speciellt barnvänlig tyvärr", skriver en annan kvinna i samma tråd.
"Konst i all ära men det är fan bara pinsamt. Kanske dags vi byter ut neonskylten till Kuk också då?", tillägger en tredje.
"För konstnären handlar det om att hylla det kvinnliga könet ", menar en fjärde kvinna.
Carolina Falkholt berättar att tanken bakom konstverket är att lyfta det kvinnliga könet i samhällsdebatten.
– Jag arbetar ofta platsspecifikt och då valde jag i Övertorneå att göra det på minoritetsspråken. Sedan ville jag lyfta könet i sammanhanget av samhällsdebatten. Just cinnarági som betyder fitthål på nordsamiska valde jag då jag ville koppla konsten till debatten om aborträtten. Jag valde just det ordet eftersom att den platsen på kroppen är fittbärarens egen och ingen annans att bestämma över, säger hon.
Falkholt har varit verksam som konstnär sedan 90-talet, då hon flyttade till New York och blev medlem i de graffitimålande grupperna The Fantastic Partners och Hardcore Chickz. Flera av hennes verk har tidigare väckt stor uppmärksamhet, exempelvis den fem våningar höga penisen som hon målade i New York och det blottade skötet i närheten av operan i Göteborg.
Hon har under perioder fått ta emot så pass mycket hot att hon behövt säkerhetsvakt då hon målat.
Kritiken från en del av Övertorneåborna, att konstverket är opassande, tar hon lätt på.
– Konst kan alltid läsas på olika sätt, det är alltid någon som ogillar den. Sedan tycker jag att många saker i samhället är opassande, som öppen rasism och debatten om aborträtten. Jag håller verkligen inte med om att kön och könsidentitet är opassande ämnen, säger hon.
Men hur hamnade hon i Övertorneå? Enligt konstnären själv börjar historian med TV-programmet "På spåret".
– Fastighetsägaren hade sett mig som en fråga i "På spåret". Efter det så kollade han upp vad jag tidigare gjort och fattade ett intresse för min konst. Så han kontaktade mig och bjöd in mig att komma och göra något i Övertorneå på hans fastighet, berättar hon.
En del av de upprörda kommentarerna frågar sig om kommunala medel har använts till konstverket.
– Just det verket på Älvvägen är inte vårat projekt. Vi har sedan fyra år tillbaka arbetat med graffititkonst på olika vis där det känns passande, Annika Keisu Lampinen, kultur- och fritidschef på kommunen.