"Sexsåpa"-deltagare i Luleåartistens video

Han avslutar lördagskvällen på Luleå Hamnfestival och har spelat in en video tillsammans med deltagare från både Paradise Hotel och Ex on the beach.Det blir en händelserik sommar för Luleåartisten.

Joakim Köhler från Paradise Hotel (uppe till vänster) och Adde Mijanovic från Ex on the beach (i gula shorts till höger) har medverkat i Issifys senaste video.

Joakim Köhler från Paradise Hotel (uppe till vänster) och Adde Mijanovic från Ex on the beach (i gula shorts till höger) har medverkat i Issifys senaste video.

Foto:

Duo Nöje2015-06-11 15:53

KOLLA IN DUONOJE.SE FÖR DE SENASTE NÖJESNYHETERNA FRÅN LÄNET

Patrik Karlsson, eller Issify som han kallar sig som artist, är klar som sista akt på Luleå Hamnfestival under lördagskvällen. 01.00 kliver han upp på Norra Hamnscenen och då gör han det med femmannabandet The Half Baked Band bakom sig.

Artisten hoppas att publiken dröjer sig kvar för att se spelningen på festivalens sista kväll och målsättningen är att ha släppt singeln Så fin innan dess.

– Jag hoppas att den släpps innan festivalen så att folk får höra den, det kanske drar lite mer folk. Jag tycker att låten är jättebra, säger han.

Förra veckan var han nere i Stockholm och spelade in en video till singeln och har fått draghjälp av dokusåpakändisarna från "sexsåporna" Paradise Hotel och Ex on the beach.

– Sussi (Olssen) som sjunger med mig hjälpte till att fixa dit Joakim Köhler från Paradise Hotel och jag pratade med Adde Mijanovic från Ex on the Beach, som också ställde upp, berättar han.

– Det var jätteroligt, de var väldigt trevliga.

Vad gör de i videon?

– Joakim har huvudrollen. Han spelar killen som är kär i en tjej och Adde är bara med på några snabbilder. Han bjöd in oss till Hallongbergen till hans familj och vänner, där vi filmade.

Tror du att det är positivt för låten att ha med dem?

– Jag tror att folk blir mer intresserade av att kolla, jag hoppas det är bra för videon. Det är kul att de ställer upp och är så godhjärtade, de var så trevliga att det är helt sjukt. Videon blev jättebra.

Issify kommer ge ut musik och video i samarbete med Universal music och samtidigt som han repar in musiken tillsammans med sitt nyfunna band väntar han på besked om när låten kan släppas.

– Jag bara väntar, väntar och väntar. När man har ADHD också – det är fan hemskt. Jag lär mig något nytt nu, att ha tålamod är inte min starka sida men nu måste jag lära mig det, konstaterar Patrik Karlsson.

LÄS MER OM LULEÅ HAMNFESTIVAL:

Skivrecensioner: Ett Styrkebesked från Luleåbokningen

Här är festivalakterna som ska få "asfalten att koka"

Här är stjärnparet som spelar i bluestältet

"Det var mer partaj på den tiden"

Så låter Hamnfestivalens senaste bokning

Stjärnan kommer till Hamnfestivalen

Klar för två Luleåfestivaler – här spelar Kitok i sommar

Kultbandet kommer till Luleå Hamnfestival

Hiphopdrottningen gör dubbla besök i Norrbotten

Här är nästa bokning till Hamnfestivalen

Hemmafavoriterna spelar på Hamnfestivalen

Stjärnan som blir festivalens stora bokning i sommar

Bekräftade bokningar till Luleå Hamnfestival:

Tove Styrke, Jill Johnson, Raised Fist, Cleo, Electric Banana Band, Linda Pira, Kitok, Kalle Moraeus, Sabina Ddumba, The Magnettes, Issify, J.A.S.T Blues, Ida Sand & Ola Gustavsson, Domestic Bumblebees, The Chickpeas Band, Micke “Mojo” Nilsson, Zia – The Band.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!