Nöjesprofilen kliver in på populära nattklubben

O´Learys har etablerat sig på allvar i Luleå och efter ett sommaruppehåll öppnar nattklubben igen.Med en ny – men välbekant – nöjesansvarig bakom spakarna.

Samir Sandberg är ny nöjesansvarig på O´Learys i Luleå.

Samir Sandberg är ny nöjesansvarig på O´Learys i Luleå.

Foto: Petra Isaksson/Privat (Bilden är ett montage)

Duo Nöje2015-08-12 09:14

Samir Sandberg har gjort sig känd som en av länets flitigaste nöjeskonsulter och festfixare under de senaste åren. Med klubbetableringar och dj-uppdrag i allt från Kiruna och Kalix till Stockholm har 27-åringen från Luleå bestämt sig för att lägga all energi på ett och samma ställe.

– Jag har jobbat på lite olika positioner och fått chansen att se väldigt mycket av Sverige. Jag har sett andra koncept och hur andra krogar är uppbyggda, jag har sedan gjort en blandning av det och lagt det i bagaget. Jag vet vad som är en hit och vad som är en flopp, hur man ska synas och vad man ska associeras med.

Efter att ha varit en av hjärnorna bakom Exklusive i Kalix har Samir Sandberg bosatt sig i Luleå och får rollen som nöjesansvarig på O´Learys.

– Det har ju varit något av en framgångssaga. O´Learys har gått väldigt bra under tre år och det jag ska göra är att slipa på det och skaffa lite spjutspets, säger han.

Den 22 augusti är det lördagspremiär för nattklubben, efter en sommar med enbart matservering, och flera bokningar under hösten är redan färdiga. Men vilka det är vill Samir Sandberg hålla hemligt ett tag till.

– Vi kommer fortsätta leverera med bokningar, roliga idéer och koncept. Vi ska bara bli lite vassare och få ännu bättre service, säger han.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!