Krogen som gjort succé – redan innan klubbpremiären

Den 29:e augusti öppnar nattklubben. Men redan nu är konceptet i Piteå en stor succé."Helt makalöst", konstaterar ägaren Hasse Almqvist.

Foto: Robert Lundberg

Duo Nöje2015-08-14 16:01

Den 6 juni öppnade O´Learys i Piteå och har serverat mat- och dryckesgäster under hela sommaren. Med ett minst sagt positivt bemötande från gästerna.

– Sommaren har varit fantastisk, helt makalös måste jag säga. Vi är jättenöjda, konstaterar ägaren Hasse Almqvist.

Det verkar som att O´Learys varit efterlängtat i stan?

– Ja. Vi är nyöppnade och det går inte att säga hur det ser ut i framtiden, men Piteå har verkligen anammat oss med hull och år – det är Piteborna som har besökt oss och det är fantastiskt kul.

Efter succésommaren är det så dags för krogen att ta nästa steg. Den 29 augusti är det premiär för nattklubben som ska husera i lokalerna på fredagar och lördagar. Veckan innan, den 22 augusti, är det en smygpremiär för speciellt inbjudna gäster.

– Vi kör stenhårt under hösten och våren, ibland kör vi vissa evenemang med olika artister. Det kommer lite kända namn redan den 29:e augusti, allt är slutförhandlat men vi vill ha det på papper innan vi går ut med något, säger Hasse Almqvist.

Invigningskvällen går under namnet 90´s and Millennium party och torsdagen den 3 september är det en officiell invigningskväll med representanter från näringslivet, kommunen och O´Learys Sverige på plats. Bland annat.

– Då kommer vi bjuda in hela "allstar/all-fame of Piteå", alla NHL-spelare, alla idrottslegender .., avslöjar Hasse Almqvist.

O´Learys Piteå

Nattklubb: Onsdag, fredag och lördag. 23.00–03.00.

Ålder: Fredagar 20 år, lördagar 23 år.

Pris: 100 kronor (80 kronor förköp).

Premiär: 29 augusti.

.

Läs mer om länets klubbar:

Kontroversiella artister inviger hösten på Allstar

Satsningen som ska lysa upp Bodens nattliv

Rockklubben som skrämmer bort dansgolvet

Nöjesprofilen kliver in på populära nattklubben

Det finns inget dåligt partyväder: "Har varit mycket folk"

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!