Ny låt om mobbning ska ge unga hopp

Tindra Pantzares nya låt "Trasiga barn" ska ge hopp åt den som utsätts för mobbning. "Känslan av att bli lämnad utanför känner jag igen", säger hon.

Vilda Liljedahl, koreograf Simåne Ekersund Norman och Sofia Eriksson dansar i musikvideon Trasiga barn.

Vilda Liljedahl, koreograf Simåne Ekersund Norman och Sofia Eriksson dansar i musikvideon Trasiga barn.

Foto: Pressbild

Musik2021-08-04 18:30

Den 28 juli kom senaste låten med Luleåartisten Tindra Pantzare. Låten med titeln ”Trasiga barn” handlar om mobbning och är något som Tindra kan relatera till. Videon som går att ses på Youtube är på en knapp vecka uppe i närmare 1 300 visningar.  

– Jag har själv varit mobbad när jag var yngre och kan verkligen känna igen känslan av att bli lämnad utanför. Det har gjort mig mer förstående till andra och för mig är det viktigt att människor alltid ska känna sig inkluderade, säger hon.

Att hon själv som yngre utsatts för mobbning har fört med sig att hon kan känna obehag i vissa situationer, exempelvis då hon möter personer som liknar dem som utsatte henne. När videon skulle spelas in var det viktigt för Tindra att den visade de mer subtila delarna av hur mobbning kan se ut. En ambition som hon tycker att man lyckades bra med. 

– I en akustisk version av låten är det mer fokuserat på sången och då blev texten och känslan i låten väldigt emotionell för mig.

Tindra Pantzare hoppas på att kunna få ägna sig helhjärtat åt musiken framöver. 

– Det är en dröm jag haft sedan jag var tre. Även om det finns många andra saker jag också vill göra, finns det något i mig som längtar efter att få stå på scen resten av mitt liv.

Texten har skrivits av Ulrika Vallgårda, musiken av Magnus Hjerpe och låten producerades av Göran Norman.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!