Skådespelare gav inspiration hos SPF Åkerbäret

Skådespelare gav inspiration hos SPF Åkerbäret.

Charlotte Lindmark gav en berörande föreläsning.

Charlotte Lindmark gav en berörande föreläsning.

Foto:

Föreningsliv2022-11-23 19:15

SPF Åkerbärets novembermöte samlade ett 60-tal personer. Medlemmarna fick uppleva en fantastisk eftermiddag med föreläsaren och skådespelaren Charlotte Lindmark, som berättade om kreativitet samt spelade utdrag ur föreställningar hon varit med i. Under den timme vi fick lyssna på Charlotte presenterade hon flera av sina rollfigurer och hon spelade olika personligheter på ett roligt och träffsäkert sätt. Charlotte varvade rollspelandet med mer personliga inslag från hennes uppväxt och liv. Vi fick också höra en fräckis hon lärt sig av sin mellanstadiefröken.

Föreläsningen var underhållande och inspirerande, men väckte också tankar och reflektioner. Bland annat tog hon upp hur viktigt det är att bejaka både sina egna och andra människors idéer. När hon tar upp allvarliga ämnen görs det med en stor portion humor och det blev under mötet många glada och igenkännande skratt, som lyste upp tillvaron en stund i novembermörkret.

Charlotte är en människa som berör. Hon har en förmåga att se varje människa och det är något hon har med sig upp på scenen. Oavsett om det är en teaterföreställning inför stor publik eller en föreläsning framför 60 SPF:are så ser hon verkligen publiken och det är lätt att känna sig inkluderad och delaktig. 

Dessutom lyckas hon kombinera allvar och humor på ett unikt sätt. Hon är en humoristisk och tankeväckande föreläsare med en varm, öppen och ödmjuk personlighet som fångar publikens intresse. 

Ordförande Anders Gunnarsson var full av lovord till Charlotte efter föreställningen. ”Hon gjorde min dag!”, sa han med ett stort leende. Övriga i publiken var också positiva efteråt. ”En av de bästa föreläsare vi haft på våra möten” och ”fantastiskt bra och roligt” var bara några av de omdömen hon fick. Människor lämnade lokalen med ett leende på läpparna och jag tror inte att hon lämnade någon oberörd. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!