Lilly Svanhem

Foto:

Dödsfall2014-09-20 06:00

Lilly Svanhem

Lilly Svanhem , född Karlsson, har somnat in den 2 september efter en tids sjukdom i en ålder av 67 år.

Hon föddes i Markitta i en stor syskonskara som sjunde barnet av femton.

Lilly träffade sin man, Börje, i unga år och det gifte sig på julafton 1965.

Efter det bildade familj och har fått fyra barn tillsammans, tre döttrar och en son.

Hon blev mormor när endast hon var 39 år och har sedan dess fått glädjen till sex barnbarn, att umgås med dem var en stor glädjekälla i hennes liv.

För henne var familjen en central punkt och av väldigt stor betydelse, då hon också var en stor trygghet för alla. Hon vårdade ömt sina nära och kära, hon fanns alltid där med en hjälpande hand när det behövdes.

Lilly var av en enkel natur, stillsam, tålmodig, ödmjuk och med ett gott hjärta och hon levde också därefter. Hennes och makens hem har alltid stått öppen för alla.

Ett av hennes stora intressen, förutom familjen, var att vistas ute i naturen där bland annat fiske, bärplockning och skidåkning ingick.

Hon trivdes även i hemmets lugna vrå med att bland annat lösa korsord, handarbeta så som att brodera och virka samt att baka, där små kakor av olika sorter var en av favoriterna. Hon bakade gärna med barnbarnen som hjälp.

Vi alla minns henne med stor glädje och kärlek trots att vi har en enorm sorg och saknad efter henne, då hon fattas oss så otroligt mycket.

Hon har lämnat ett stort tomrum efter sig. ”En ängel har lämnat oss på här på jorden men, en stjärna har tänts och lyser så klart på himlavalvet”.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!