Gunnarsson åter i "Så ska det låta"

Stefan Gunnarsson fick sitt genombrott med "Så ska det låta" i TV och har blivit en av veteranerna i programmet.Nu finns han med före femte året.- Det är en av de bästa omgångarna. För första gången finns det inget program jag vill rynka på näsan åt, säger den allorundkunnige bodenmusikern.

Foto: Patrik Boström

BODEN2009-10-17 06:00
"Så ska det låta" sändes första gången i januari 1997, nästa omgång sänds i mars 2010 och den är redan inspelad.
- Det är tidigare än vanligt. Förr har vi spelat i oktober-november. Nu blev det från sista augusti och några dagar in i september.
"Sammansvetsat team"
"Så ska det låta" blev en succé från början med Peter Harrysson, Anders Berglund och Robert Wells i huvudrollerna. Programmet har gått hem hos TV-tittarna även sedan de lämnade över till Peter Settman, Putte Nelson och Stefan Gunnarsson.
- Teamet har blivit väldigt sammansvetsat. Vi har också en ny producent och det har varit positivt. Hon heter Janca Hodann och är en dröm att jobba med.

Janca Hodann har tidigare jobbat med programmet, men i år var det första gången som producent.
Hur tycker du att det fungerade för dig i den nya omgången?
- Jag har aldrig varit sämre förberedd. Jag kom från andra uppdrag och hann inte vila ut. Men jag tycker det gick bra ändå.
Vad händer närmast med Stefan Gunnarsson?
- Jag ska ut på turné med Yamaha Scandinavia. Vi ska underhålla på åtta platser och börjar på lördag 17 oktober.
Stefan berättar också att den egna plattan han funderat på i många år kommer att släppas i mars nästa år.
- Jag hade tänkt att den skulle vara klar i september i år. Men eftersom "Så ska det låta" sänds i mars kommer den ut då i stället.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om