Magiskt nära möte med mården

Jag slutar aldrig att förundras över allt jag får vara med om i vår underbara natur under så många år. Många av mina möten har jag delat med mig av till er läsare, men det här var något alldeles extra, skriver Karin Thorell.

Den poserade så fint och visade upp sig för mig och min kamera. Det resulterade att jag fick ett 100-tals fina foton av den. Så skriver Karin Thorell.

Den poserade så fint och visade upp sig för mig och min kamera. Det resulterade att jag fick ett 100-tals fina foton av den. Så skriver Karin Thorell.

Foto: Karin Thorell/Privat

Familj2024-05-21 09:45

Fåglar och djur som annars är så skygga har jag fått handmata, bland annat hermelinen och domherren. Många andra fågelarter har landat på min hand, och ekorrar har kommit mig nära under åren. Jag har både haft närkontakt med dem och fått fotografera mycket av vårt rika fågel- och djurliv. Både fåglar och djur har en egen personlighet.

Nu vill jag dela med mig av en extra speciell upplevelse för en naturintresserad fotograf. Under några dagar har jag fått vara med om fantastiska och magiska möten med ett av våra skygga rovdjur som vistas i våra skogar – nämligen mården. Mården är inte så vanlig att få se.

Mården poserade så fint och visade upp sig för mig och min kamera. Det resulterade i hundratals fina foton. Jag måste säga att det känns helt fantastiskt att få uppleva det jag nu har fått vara med om. Ärligt talat har jag kanske inte riktigt smält det ännu – det tar nog någon vecka innan allt landar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!