Omgångens tips

Tippardax igen. Häng med.

Basketbloggen 1 november 2021 09:13

Helgens SBL herr-övningar erbjuder fyra matcher över två dagar. Bloggen erbjuder förstås ett tips i samband med dessa begivenheter.

 

Måndag 1/11 2

Fryshuset-Norrköping                         2

Hej och hå vad det här kommer bli jobbigt för hemmalaget. Vi får hoppas att den regerande mästaren Norrköping är lite snällt och tidigt går djupt ned på sin bänk. Då kanske segersiffrorna inte blir alltför blodiga.

 

Umeå-BC Luleå                                  2

Visst såg vi en hel del förbättringar hos BC i segermatchen mot Södertälje. Inte minst bollflödet som under 30 minuter var av bra klass och alldeles tydligt hade två veckors träning utan matcher gjort underverk. Umeå borta blir dock ingen lek. Balibreas gäng kan lira med de flesta och är yvige guarden Demarco Dickerson på spelhumör blir det här match hela vägen

 

Tisdag 2/11

Nässjö-Jämtland                              2

Det här kan bli en härlig batalj mellan två stora lag som gillar att spela fysiskt. Allt talar förstås för serieledande Jämtland man jag höjer ett varningens finger för Nässjö som såg samlat ut mot Borås. Kanske, kanske finns det en skräll att hämta in här.

 

Södertälje- Köping                          1

Tre raka torskar för vårens finalist Södertälje var svårt att förutse men laget har inte alls sett bra ut den senaste tiden. Segt, gammalt, orörligt och oatletiskt. Jag tror ändå att tränaren Ludwig Degernäs lyckas trycka på rätt knappar och få sitt lag mala ned Köping. Så måste det bli.


 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa
Basketbloggen
26 januari 2022 16:11  Basketbloggen

Stjärnan nobbar BC Luleå – väljer spel i mästarklubben

Superlativen börjar ta slut

Här är de förra Luleåspelarnas nya basketliv

Ranking: De tio bästa svenska spelarna i SBL herr

Rankning: 10 bästa svenska spelarna i SBL dam

Visa fler
Läs mer!
26 december 2021 17:31  Basketbloggen

Omgångens tips

Omgångens tips

Omgångens tips

Kvartsfinaltipset