Omgångens tips

Omgång två i SBL herr pockar på uppmärksamhet.

Basketbloggen 26 september 2022 19:51

Nya matcher, nya insatser.  Gör er redo för omgång två i SBL herr under tisdagskvällen där det bland annat är dags för nykomlingen Kalmar att göra premiär. Häng med gott folk. Det är tippardax igen.

 

Södertälje–Kalmar                             1

"Även om formen verkar svikta å det grövsta för Södertälje så finns det inte en chans i världen att den lågbudgetsatsande nykomlingen Kalmar ska vara nära att bekymra hemmalaget. Med tanke på den stora svenska kvalité som finns i Ludde Degernäs trupp borde det här bli spel mot en korg." 

 

Köping–Umeå                                      1

"Den utan tvivel mest svårtippade matchen under tisdagskvällen. Umeå – och 46-poängsmannen Gustav Hansson – imponerade på Bloggen i segern mot Södertälje. Köping vinglade mot BC i en match som laget borde ha knutit ihop under slutminuterna. Kanske blir det hemmaplan som avgör den här gången. Vi kör så i alla fall."

 

Fryshuset–BC Luleå                            2

"Hemmalaget torskade i premiären med närmare 50 mot Borås men några sådana siffror kommer det inte bli här. Orsak: BC Luleå har varken de offensiva spelarna eller det offensiva spel som krävs för att kunna skapa en sådan stor marginal. Men en Luleåseger med 20 känns väl rimlig."

 

Uppsala–Norrköping                              2

"Utan tvekan kvällens coolaste match mellan Viktor Gaddefors Uppsala och den regerande mästaren Norrköping som inte fått ihop grejerna under försäsongen. Okej, bortalaget kommer förstås vinna men jag tror faktiskt nykomlingen Uppsala är med och bråkar en bra bit in matchen."


 


 
 
 
 
 
 
Basketbloggen
10 oktober 2022 11:42  Basketbloggen

Omgångens tips

Ett haveri på så många plan

Luleå Basket.
Visa fler
30 november 2022 19:29  Basketbloggen

Omgångens tips: Det här blir en rysarmatch

Brendan Bailey och Michael Gilmore i BC Luleå.
Ämnen du kan följa