Omgångens tips

Bloggen tippar vidare.

Blogg2020-12-07 10:40

Fyra nya matcher. Fyra nya matcher för Bloggen att återupprätta sin förlorade tipparheder.

Måndag 7/12

Fryshuset-Borås                                  2

Okej, nykomlingen tog säsongens första seger mot Umeå häromsistens men inte tusan hjälper det så mycket den här gången. Borås lär vara grymt revanschsuget efter hemmatorsken mot BC Luleå och kommer göra den här processen mycket kort.

Tisdag 8/12

Nässjö-Umeå                                      1

Vad Umeå pysslande med mot Fryshuset är svårt att säga men bra var det inte. Hur som helst är avsaknaden av hörnstenar som Jonathan Peleg och Guim Exposito mycket stor. Nej, den här matchen kan bara sluta på ett enda sätt, allt annat vore en stor överraskning.

BC Luleå-Köping                                 1

Peter Öqvist Luleå svarade för en riktig stark bortamatch mot Borås och tog hem en prestigeseger trots ganska risiga förberedelser. Nu handlar det om att följa upp den vinsten och det borde finnas alla möjligheter mot ett Köping som haft vissa problem att knyta ihop jämna matcher den här säsongen.

Jämtland-Norrköping                     1

Jämtland har efter en seg liga start två raka segrar och kanske börjar Adnan Chuks maskin rulla igång på allvar. Ett utropstecken den senaste tiden har varit den unge guarden Adam Johansson som tagit ett stort ansvar sedan floppen Eugene Harris sparkats. Norrköping är överst i ligatabellen, har kanske inte imponerat spelmässigt den senaste tiden men har hittat sätt att vinna matcher. Som topplag brukar göra.