Omgångens tips

Bloggen i tippartagen igen.

Blogg 25 februari 2021 20:45

Det nästan två veckor långa landslagsuppehållet är över och det är dags att dra igång ligaspelet igen. På menyn: Tre matcher över två dagar.


 

Fredag 26/2

Fryshuset-Jämtland                    2

Under uppehållet har jumbon Fryshuset börjat skicka iväg nyckelspelare till diverse ligakonkurrenter. Kvällens motståndare Jämtland nöp Aleksa Solevic och store Leonard Halling Ibo är klar för Köping. Då förstår ni på en gång hur illa det här kommer se ut.


BC Luleå-Södertälje                  2

Denzel Andersson lämnade under uppehållet för spel i Polen och därmed en stor del av den defensiva trygghet som laget hade. Nye Tristin Walley kan säkert ersätta landslagsspelaren offensivt - knappast på den andra planhalvan. Vad nigerianske Tope Arikawe kan göra får vi nog aldrig se eftersom byråkratins kvarnar mal långsamt och värvarfönstret i realiteten stänger fredag 17.00. Vinstmaskinen Södertälje, då? Knapp men klar favorit den här kvällen.


 

Lördag 27/2

Borås-Nässjö                           1

Tre raka segrar för hemmalaget borde peka på att något är på gång - i så fall på tiden med den starka trupp klubben sitter på. Nässjö har överraskat hela säsongen med ett riktigt doldislag på banan men fakta kvarstår: Nässjö gillar inte att spela bortamatcher.

Ämnen du kan följa