Lista: Hetaste spelarna – just nu

Fyra spelare som sticker ut.

Blogg 5 november 2020 18:00

Jo, jag vet. SBL herr-säsongen har knappt börja, tabellen haltar mer än lovligt och massor kommer fortfarande hända. Men en liten lista har ingen dött av. Här är ligans fyra hetaste spelare just nu.


Adam Ramstedt, Norrköping.

Statistik: 17 poäng, 12 returer.

 "208 centimeter Ramstedt har hittat självförtroendet i Norrköping och presterar nu på den nivå har borde ha gjort under flera år. 17 poäng och 12 imponerar massor i obesegrade Dolphins."

 

Axel Nordström, BC Luleå.

Statistik: 10 poäng, 9 returer.

"BC Luleå har byggt nytt inför den här säsongen och då krävs det ledarskap av lagets veteraner för att få allt på plats. Det har 29-Nordström levererat - både på och utanför planen."


Cyril Langevine, Jämtland.

Statistik: 13 poäng, 13 returer.

"Östersund insidebjässe var utskälld på försäsongen men har klivit fram med 13 poäng och 13 returer i snitt i ett underpresterande lag."

 

Craig Victor II, Köping.

Statistik: 14 poäng, 8 returer.

"Förra säsongen i genomusla Djurgården var amerikanens prestation svår att bedöma. I Köping har allroundforwarden Victor gjort massor av nytta hittills."

 

David Höök, Nässjö. 

Statistik: 10 poäng, 6 returer.

"21-åringen, med ett förflutet i BG Luleås verksamhet, har tagit ligan med storm efter sina år och snabbt blivit en nyckelspelare i Nässjö. Forwarden kommer bli hyperintressant att följa." 

 

 

Ämnen du kan följa