Sportchefen: "Går runt och hoppas att agenten inte ska ringa mig"

Den första av de två klausuler som finns i Jesper Sellgrens kontrakt med Luleå Hockey går inom kort ut. "Jag tycker han var vår totalt sett bäste spelare förra säsongen, och hoppas verkligen att han blir kvar, men om det skulle bli så att vi tappar honom så kommer vi ha möjlighet att värva en bra ersättare", säger Luleå Hockeys sportchef Ulf Engman.
19:01
Aronssons ilska: "De får en jävligt billig straff"

Piteå IF hade 1–0 mot BK Häcken i slutminuten av första halvlek. Då vände matchen helt. "De får en jävligt billig straff", säger Ronja Aronsson som var inblandad i situationen.
18:50
Tre lag är obesegrade i trean – storförlust för Ohtana/Pajala

Ohtana/Pajala gick på en storförlust i hemmapremiären i division 3. Motståndaren Storfors är obesegrat efter två omgångar. Det är även Boden City och IFK Luleå Akademi efter lördagens segrar.
18:47
Äntligen kan Baik titta uppåt i tabellen – Eriksson tvåmålsskytt

Det var en match som bjöd på det mesta – massor av mål och dramatik. På stopptid klev Felicia Karlsson fram och sköt in 4–3 för Bergnäsets AIK. "Även om jag är ganska så högerfotad så chansade jag", matchhjälten.
16:22
Fräcka klacken när Baik vann derbyt – IFK nära poäng i slutet

Precious Johnson klackade in 2–0 och Bergnäset såg ut att ha vunnit slaget om Luleå på nio minuter. Men IFK Luleå var nära att få med sig en poäng på stopptid. ”Klart att det känns bra att vara bäst i stan”, säger Johnson efter 3–2-segern.