26 februari 2022 18:40
Ishockey

Nieminen förbannad efter förlusten senast – det fick HV71 sota för: "5–0 är vår rätta nivå"

Nieminen förbannad efter förlusten senast – det fick HV71 sota för: "5–0 är vår rätta nivå"Nieminen förbannad efter förlusten senast – det fick HV71 sota för: "5–0 är vår rätta nivå"
26 februari 2022 17:55
Ishockey

Marek Hrivik besviken: "Inte som jag förväntat mig"

Marek Hrivik besviken: "Inte som jag förväntat mig"Marek Hrivik besviken: "Inte som jag förväntat mig"
26 februari 2022 17:49
Ishockey

Luleås nya upphämtning – seger trots tremålsunderläge • ”Jäkligt starkt av oss”

Luleås nya upphämtning – seger trots tremålsunderläge • ”Jäkligt starkt av oss”Luleås nya upphämtning – seger trots tremålsunderläge • ”Jäkligt starkt av oss”
26 februari 2022 17:48
Ishockey

Seger för Djurgården – Salak med första nollan

Seger för Djurgården – Salak med första nollanSeger för Djurgården – Salak med första nollan

Andreas Salmi och Alexander Steen målskyttar när Kiruna City föll

Andreas Salmi och Alexander Steen målskyttar när Kiruna City föllAndreas Salmi och Alexander Steen målskyttar när Kiruna City föll
26 februari 2022 15:20
Ishockey

Luleå manglade HV71 efter målexplosion i den andra perioden

Luleå manglade HV71 efter målexplosion i den andra periodenLuleå manglade HV71 efter målexplosion i den andra perioden
26 februari 2022 15:00
Ishockey

Luleå Hockey möter Leksand på bortaplan – följ matchen här

Luleå Hockey möter Leksand på bortaplan – följ matchen härLuleå Hockey möter Leksand på bortaplan – följ matchen här

Tyrväinen gästspelade i J20 – låg bakom segermålet

Tyrväinen gästspelade i J20 – låg bakom segermåletTyrväinen gästspelade i J20 – låg bakom segermålet

Ishockey

Tränarens tuffa dom – efter tapp mot bottenlaget: "Katastrof från start till mål"

Tränarens tuffa dom – efter tapp mot bottenlaget: "Katastrof från start till mål"Tränarens tuffa dom – efter tapp mot bottenlaget: "Katastrof från start till mål"
25 februari 2022 21:58
Ishockey

Hovets sarg inte godkänd – fått dispens i sex år

Hovets sarg inte godkänd – fått dispens i sex årHovets sarg inte godkänd – fått dispens i sex år
25 februari 2022 21:45
Ishockey

Tung förlust när Övertorneå krossades av Haparanda

Tung förlust när Övertorneå krossades av HaparandaTung förlust när Övertorneå krossades av Haparanda
25 februari 2022 20:48