Rögle kvitterade mot skrällgängetRögle kvitterade mot skrällgänget
2 april 2022 14:50
Ishockey

Så var kvartsfinalen Örebro–Luleå • Hemmalaget avgör i sudden

Så var kvartsfinalen Örebro–Luleå • Hemmalaget avgör i suddenSå var kvartsfinalen Örebro–Luleå • Hemmalaget avgör i sudden
2 april 2022 14:47
Ishockey

Följ rapporteringen från matchen mellan Boden och Dalen

Följ rapporteringen från matchen mellan Boden och DalenFölj rapporteringen från matchen mellan Boden och Dalen
2 april 2022 14:30
Ishockey

Så ställer Luleå upp i kvartsfinalreturen mot Örebro

Så ställer Luleå upp i kvartsfinalreturen mot ÖrebroSå ställer Luleå upp i kvartsfinalreturen mot Örebro
2 april 2022 13:01
Ishockey

Avslöjar: Han är Luleå Hockeys förstaalternativ – i sökandet efter en ny målvakt

Avslöjar: Han är Luleå Hockeys förstaalternativ – i sökandet efter en ny målvaktAvslöjar: Han är Luleå Hockeys förstaalternativ – i sökandet efter en ny målvakt
2 april 2022 09:00
Ishockey

De var bäst i Luleå Hockey förra månaden – Omark: "Varit rätt het"

De var bäst i Luleå Hockey förra månaden – Omark: "Varit rätt het"De var bäst i Luleå Hockey förra månaden – Omark: "Varit rätt het"
2 april 2022 07:24
Ishockey

Raymond tvåmålsskytt – men Detroit föll igen

Raymond tvåmålsskytt – men Detroit föll igenRaymond tvåmålsskytt – men Detroit föll igen
1 april 2022 22:30
Ishockey

Luleå Hockeys juniorlag utslaget ur slutspelet av Örebro

1 april 2022 22:10
Ishockey

Boden Hockey vann måstematchen: "Väldigt tufft"

Boden Hockey vann måstematchen: "Väldigt tufft"Boden Hockey vann måstematchen: "Väldigt tufft"
1 april 2022 22:03
Ishockey

Frölunda vann mot Växjö efter förlängning

Frölunda vann mot Växjö efter förlängningFrölunda vann mot Växjö efter förlängning
1 april 2022 21:39
Ishockey

Utvisningarna kostade för Kalix: "Riktigt tungt"

Utvisningarna kostade för Kalix: "Riktigt tungt"Utvisningarna kostade för Kalix: "Riktigt tungt"
1 april 2022 21:37
Ishockey

Överlägset HV71 klart för semifinal

1 april 2022 21:30
Ishockey

Ejdsell hjälte när Färjestad vann mot Skellefteå

Ejdsell hjälte när Färjestad vann mot SkellefteåEjdsell hjälte när Färjestad vann mot Skellefteå
1 april 2022 21:16
Ishockey

Pressat läger för Luleå Hockey: "Inte orolig"

Pressat läger för Luleå Hockey: "Inte orolig"Pressat läger för Luleå Hockey: "Inte orolig"
1 april 2022 21:08
Ishockey

Tung finalförlust för Luleå: "Måste ha högre jobbmoral"

Tung finalförlust för Luleå: "Måste ha högre jobbmoral"Tung finalförlust för Luleå: "Måste ha högre jobbmoral"
1 april 2022 21:06
Ishockey

Luleå utslaget i J20 Kvartsfinal herr efter förlust

Luleå utslaget i J20 Kvartsfinal herr efter förlustLuleå utslaget i J20 Kvartsfinal herr efter förlust
1 april 2022 20:22
Ishockey

Andreasson kan vara förlorad för Luleå Hockey: "Det är ett tiotal NHL-klubbar som har visat konkret intresse"

Andreasson kan vara förlorad för Luleå Hockey: "Det är ett tiotal NHL-klubbar som har visat konkret intresse"Andreasson kan vara förlorad för Luleå Hockey: "Det är ett tiotal NHL-klubbar som har visat konkret intresse"

Jobbig kväll för Luleå Hockey – som föll i Gävle • Nu står det 1–1 i matcher

Jobbig kväll för Luleå Hockey – som föll i Gävle • Nu står det 1–1 i matcherJobbig kväll för Luleå Hockey – som föll i Gävle • Nu står det 1–1 i matcher
1 april 2022 18:50
Ishockey

Kalix utslagna – så var matchen minut för minut

Kalix utslagna – så var matchen minut för minutKalix utslagna – så var matchen minut för minut