Klart: Makedonskan har sajnat med Boden

Nu är det klart. Den makedonska högernian Andrea Beleska kommer spela för Boden Handboll säsongen ut. ”Förhoppningen är att allt ska vara klart senast nästa fredag. Så att hon kan spela på söndagen, då vi möter Västerås”, säger sportchefen Mikael "Groja" Carlsson.

"Jag tror det här kan bli bra", säger Boden Handbolls sportchef Mikael Carlsson.

"Jag tror det här kan bli bra", säger Boden Handbolls sportchef Mikael Carlsson.

Foto: Boden Handboll

Handboll2019-10-17 10:03

Det hela blev klart under torsdagsmorgonen.

– Jag tror det här kan bli bra. Andrea är en riktigt bra spelare, och hon ger oss ett alternativ vi tidigare inte haft, säger Mikael Carlsson.

Sedan tillägger han: 

– Men hon är inte riktigt i matchform än.

När spelade hon senast match?

– I maj någon gång. Men hon är inte långt borta. Ge henne två eller tre veckor. Sedan tror jag att hon är hundraprocentig.

Han tillägger sedan:

– Hon har i alla fall sett bra ut på träningarna.

Det är inte aktuellt med spel denna helg.

– Förhoppningen är att allt ska vara klart senast nästa fredag. Så att hon kan spela på söndagen, då vi möter Västerås, säger Mikael Carlsson.

Hur mycket bättre tror du att hon kommer göra er som lag?

– Det är svårt att säga. Alla värvningar är ju till en viss del chansningar. Fast det finns inte många som är som henne. Hon har inte bara ett bra skott, utan hon har även ett bra spelsinne. Hon är passningssäker och bra på inspel. Men också på genombrott. Och jag tror hon kommer skapa utrymme åt de andra.

Den 25-åriga högernian har tidigare spelat för Ramnicu Valcea, som blivit rumänska mästare tjugo gånger och brukar gå långt i Champions League, men förra säsongen spelade hon för turkiska Ankara Yenimahalle.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!