Omgångens tips

Hett möte i norr.

Blogg2021-03-01 19:00

Tre friska matcher under tisdagskvällen där de flestas blickar rimligtvis borde riktas mot Luleå energi arena. Let´s tippa.

Borås-Umeå                                    1

Borås körde över Nässjö häromsistens, har fyra raka segrar och ser bättre ut för varje match. Kämpagänget Umeå är svårt att ogilla men den här uppgiften är alldeles för stor. Förresten: Är det någon som undrar vad statusen för Germain Jordan är? Hemmavistelsen i USA verkar hur som helst bli långvarig.

BC Luleå-Jämtland                         2

Det finns egentligen bara en fråga att ställa inför den här matchen: Kan pyttelilla BC Luleå på ett respektabelt sätt stå emot gigantiska Jämtland i returmatchen? Är svaret ja blir det hemmaseger. Är det nej blir resan till två poäng ganska bekväm för Östersundslaget som sakta men säkert börjar hitta sin identitet.


Köping-Norrköping                           2

Med nygamle Tyler Flack tillbaka i klubben känns Norrköping som ett tydligt finallag i dagsläget. Fyra stabila jänkare och flera solida svenska namn är det inte många klubbar som kan visa upp. Nej, här ska inte Köping kunna vara med och bråka speciellt länge.