00:23 Misshandel, Luleå. En man i 30-årsåldern blev misshandlad så att sårskada uppstod på huvudet. Ambulans och polis kallades till platsen. Målsäganden fördes med ambulans till sjukhus.

00:44 Narkotikabrott, Haparanda. Polispatrull anträffade en påverkad man i 30-årsåldern som satt i en bil. Mannen var påverkad av narkotika och blev även rapporterad för brott mot knivlagen då han hade en kniv och yxa nära tillhands.

02:41 Hemfridsbrott, Piteå. Polisen kontaktas angående en okänd man som olovligen gått in i en bostad. Polisen åker till bostaden och håller förhör samt upprättar en anmälan om hemfridsbrott. Mannen är inte kvar på platsen när polisen kom dit.

03:06 Ringa misshandel, Luleå. Polisen beordras till en bensinmack i Luleå där en kvinna blivit ofredad av en man. Mannen ska ha knuffat kvinnan och kallat henne olämpliga saker då han blivit nekad en kram. Polisen håller förhör samt upprättar en anmälan om ringa misshandel.

Övrigt: Utöver ovan nämnda har två personer i Norrbottens län omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer sedan midnatt. En av dessa misstänks också för ringa narkotikabrott. Utöver det har ytterligare en person tagits med för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.