Polisens insatschef Thimmy Kassberg tycker att lördagen, trots att det var kvällen med mest besökare på festivalområdet, varit lugn särskilt blande de unga.

"Den generella berusningsgraden bland besökarna har varit likvärdig med fredagen, men dock har det endast omhändertagits två personer", skriver Kassberg på polisens sajt.

Under fredagen upprättades ett antal anmälningar, bland annat misshandel och brott mot knivlagen, men på lördagen upprättades inga polisanmälningar om våldsbrott.

Här är några andra polisinsatser under natten:

23.32, Luleå:

Polispatrull har varit på plats på en adress i Luleå där en man i 25 årsåldern slagit sönder en ruta till en lägenhet. Patrullen har upprättat en anmälan om skadegörelse.

04.32, Haparanda:

Polis har varit på en misshandel utomhus i Haparanda. Polispatrullen har hållit förhör med målsägande och kommer att upprätta en anmälan om misshandel. Målsägande åkte med ambulans till sjukvård för kontroll.

04.45, Luleå:

Polis och räddningstjänst har varit på plats på en adress i Luleå där det brunnit en blomkruka. Polispatrullen upprättar anmälan om allmänfarlig vårdslöshet, då en man askat i en blomkruka som sedan tagit eld.