Lisa Nilssons personliga show till Luleå

Sångerskans "lyxiga kontaktannons" tar plats i Luleå på alla hjärtans dag.

8 oktober 2019 09:30

Lisa Nilsson har inlett säsong två av sin föreställning "Kvinnan som jag" på Rival i Stockholm och nästa år åker hon ut på Sverigeturné. På alla hjärtans dag kommer hon till Luleå för att spela upp showen, vilket är väldigt passande med tanke på att hon öppnar upp om kärlekslivet på scenen.

"Kvinnan som är jag" är en berättelse om Nilssons liv och karriär, där hon blandar humor med personliga bekännelser. För TT berättar hon att teamet bakom föreställningen skämtat om att det är en "lyxig kontaktannons".

– Jag hade faktiskt en dejt under sista helgen vi spelade på Rival som ingen visste om. När jag höll mitt avskedstal riktade jag mig till producenterna och sa att jag var tacksam att de hade ställt upp och att jag hoppades att de blev glada att höra att annonsen hade gett utdelning, säger hon till TT.

Lisa Nilsson har själv skrivit manus och Anna Ståhl har regisserat föreställningen.

– Jag ser fram emot att möta alla som inte har kunnat ta sig till Stockholm. Eftersom jag har turnerat hela mitt vuxna liv så vet jag att det kan skifta väldigt mycket, även när det gäller vilken humor som går hem på olika platser. Man får jobba mer lyhört med att anpassa sig efter publiken när man byter scen, säger hon.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Magnus Tosser