Omark sågas: "Diva, narcissist och ballerina"

Linus Omark påstås lämna Ryssland för Schweiz. Då åker han på en brutal sågning i rysk media. "Folk får tycka vad de vill", säger Omark till Sportbladet.

28 mars 2020 18:21

Det är den ryska Sovsport-krönikören Vitaliy Slavin som i en kolumn kallar Linus Omark för "diva, narcissist och ballerina."

”Vad har han ens gjort för klubben? Ingenting! Han är en vek spelare som aldrig tar jobbet hemåt och som filmar så fort han får chansen. Inte undra på att han aldrig slog sig in i NHL. Nej, vi klarar oss gott utan Omarks billiga tricks, som bara kan kategoriseras som ren narcissism. Låt oss vara ärliga, snobbar som honom blir inte omtyckta i omklädningsrummen, så var det i alla fall inte på min tid, då fanns det inte plats för några svarta får”, skriver Slavin enligt Sportbladet.

Omark, som gjorde 353 poäng på 401 matcher med Salavat Julajev, slår ifrån sig kritiken.

– De som känner mig vet att jag har gjort allt för den här klubben. Han som har skrivit det här känner inte ens mig, säger Linus Omark till Sportbladet.

Sportbladet: Vitaliy Slavin hävdar att du bara var i KHL för pengarna och att du var respektlös som inte lärde dig det ryska språket. Tankar om det?

– Som sagt, han känner inte ens mig. Och det ryska språket är inte direkt det lättaste…

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!