Skandinaviskt märke gör jultröjor för hela Europa

7 april 2022 08:24

Det danska företaget Christmas Sweats grundades år 2016 av två danskar killar som älskar julen och vill sprida julglädje med jultröjor och andra plagg. Deras tröjor är unika på det vis att de är framtagna med deras egen design och är antingen producerade i akryl eller bomull.

Att sprida lite extra julglädje kan göras på flera olika sätt och genom att klä sig i speciella kläder är ofta uppskattat. Både för den som bär kläderna och andra i närheten. Julen är en högtid där man vill visa upp sitt bästa jag och genom att klä sig snyggt och festligt kan man göra detta.

Deras jultröjor är hållbara i kvalitativt material och en gemensam faktor är att alla är säreget designade i färgglada julmotiv. Alla motiv är framtagna av deras team, så de går inte att finna i annan butik än på jul-troja.se.

Företaget började med ett sortiment på 1000 olika jultröjor. Det visade sig snabbt att de var uppskattade och efterfrågan ökade allt mer. Därmed började de ta fram fler sorters tröjor och slutligen även andra plagg. Till exempel skjortor, julpyjamas och accessoarer.

Företaget har vuxit kraftigt sedan starten och det finns nu över 4000 olika produkter i deras sortiment. Företaget expanderar nu till hela Europa och siktar på att bli ett av de ledande märken. En senare del av deras utveckling är att de nu även erbjuder tröjor för andra högtider på året, exempelvis Alla Hjärtans Dag och Påsken.

Andra högtider

Julen är den högtid som är högt älskad av många i Europa och den varar ju lite längre än många andra högtider. Med hänsyn till att många smygstartar redan under första advent. Älskar du också fula jultröjor, så kanske du även uppskattar roliga tröjor i mjukt kvalitativt material andra högtider på året.

Även om påsken inte varar lika länge som julen, kan det vara mysigt och skojigt med en rolig bekväm påsk tröja. Förutom tröjor finns det jumpsuit med design som en påskhare, i storlekar för hela familjen, som kan göra det extra kul för barnen. Särskilt när det gäller att söka upp påskäggen.

Stämningen under påskmiddagen kommer definitivt höjas, precis som med jultröjor inför julen. Överraska familjen, kollegorna på jobbet och passa på att glädja andra genom att vandra runt med den varma tröjan när du ska handla.

Ett sortiment som passar hela familjen

Julen handlar ju bland annat om familj och gemenskap, så det är väl inte mer än självklart att det finns jultröjor för hela familjen. Sortimentet är stort, både med storlekar och motiv. Du kan till exempel köpa en jultröja som även har ett tema från en film, spel eller en sport.

Alla jultröjor är i unisex så jultröja dam är i samma modell som för herrar och barn, vilket gör det mer enkelt att beställa hem en jultröja. Så det du hittar hos dam finner du även hos herr. Vilket är en stor fördel om man vill matcha varandra under julen. Till exempel för att skapa ett speciellt julkort eller bara för att förhöja julstämningen hemma och med resten av familjen.

Julpyjamas blir allt mer populärt. Juletiden är ju under vår kalla period på året och det blir snabbt mörkt ute. Då är det mysigt och varmt att ha en julpyjamas på sig, både till julfrukosten och under kvällsmyset framför teven.

Ett team som älskar julen

Idérikedomen till nya julmotiv och nya plagg kommer bland annat fram från teamet som själva älskar julen. Därmed vill de leverera samma julglädje till sina kunder, i form av roliga eller stiliga julplagg. Du kan finna en jultröja dam, herr eller barn i olika mönster och alltid i material av god kvalité.

Vare sig du önskar en jultröja, julpyjamas, julskjorta eller accessoar så kan du räkna med god kvalité och du får ett plagg med ett motiv som inte finns i någon annan butik. Alla plagg är så bekväma att man inte vill ta den av sig och hela familjen kan mysa tillsammans. Vare sig man önskar en matchande jultröja eller man väljer en egen modell.

Sortimentet växer allt mer och det kan behövas lite tid för att hinna gå igenom sortimentet. Kanske önskas plagg för firandet med familjen och ett annat att bära på jobbet eller för barnen till skolan. Genom att bära en av deras jultröjor känner man snabbt mer pepp inför hela december och man smittar av sig till andra i ens närhet. Julen blir lite gladare genom att klä sig snyggt och festligt.

En rolig jultröja kan även skänka extra julglädje åt de som inte brukar vara lika munter inför denna högtid. Till exempel genom att bära en av de som kallas för fula jultröjor. De kan vara festliga på sitt eget unika sätt, som en tröja med beer pong. Låt kollegor eller vänner spela med dig som måltavla. Kan bli både knasigt och festligt på samma gång. Antingen till festen eller lite pausgympa på jobbet.

Mer om företaget Christmas Sweats

De två danska killarna Christoffer och Jesper grundade nätbutiken jul-troja.se år 2016, med främsta syfte att sprida deras julglädje. Vilket de gör genom att ta fram olika typer av jultröjor dam, herr och barn. De finns i olika kategorier för att passa alla julälskare. Roliga motiv, välsittande skjortor och fula jultröjor är några av deras flera kategorier.

Till företagets förtjusning blev deras sortiment snabbt populärt och de började designa allt fler motiv och deras plagg spred sig vidare till flera andra länder i Europa. Nätbutiker med deras sortiment finns för Italien, Frankrike och en Europeisk, så kunder från hela Europa kan beställa hem deras kvalitativa jultröjor och andra plagg.

Alla jultröjor är i unisex och i antingen akryl eller 100% ekologisk bomull. Då deras motiv är egenhändigt framtaget av deras team, så är deras sortiment varumärkesskyddat. Deras tröjor är unika både i det ekologiska materialet och deras egna julmotiv.

Företaget kan man även finna på Facebook där man kan bli uppdaterad om nyheter, kampanjer eller någon tävling. För alla julälskare kan det vara en god idé att följa dem på Facebook, så blir man påmind om att beställa sina jultröjor i god tid och kanske även delta i en framtida tävling.

Källa: Christmas Sweats

Från

jul-troja.se