Detta är ett annonssamarbete

Shopping till den lilla familjemedlemmen

3 maj 2022 16:03

Att få barn innebär en otrolig glädje och förväntning för alla runt omkring en och inte minst för de blivande föräldrarna. Är det första barnet är det lite av en okänd värld som ligger framför en och förväntningarna och lyckan brukar vara total. Ett litet barn kommer ofta och vänder upp och ner på hela ens värld och gör livet så mycket bättre.

Det finns en hel del man behöver skaffa innan bebisen kommer och annat som man bara vill handla för att det är så kul att gå i väntans tider. Kids-world erbjuder ett stort utbud av det som kan vara bra att ha hemma när bebisen kommer. Här hittar man allt från kläder till amningskuddar och sängar.

Vad kan vara bra att ha hemma när den lilla gör entrè?

Om man vill så kan man handla tills man spricker innan bebisen kommer, det finns otroligt mycket att välja på. Men om man vill behärska sig lite och inte handla för mycket och för många onödiga saker, så kan man fokusera på det nödvändiga. En vagn och en säng till bebisen är bra att skaffa innan likaså en bilbarnstol om man planerar att åka bil med sitt lilla knyte. 

Lite kläder kan också vara bra att ha hemma, det brukar även vara svårt att låta bli att handla innan bebisen kommer. Vem kan motstå alla dessa miniatyr kläder som hänger i butikerna? Att tänka mjukt, skönt och lagom varmt när man handlar bebisískläder kan vara ett bra tips. Likaså att handla några stycken uppsättningar, det kommer att behövas en hel del ombyte.

När det gäller engångsartiklar så kan det vara bra att handla hem bland annat ett paket blöjor, tvättlappar, en salva och amningskuddar. När det kommer till blöjor så finns det både engångsblöjor och tygblöjor att välja mellan. Självklart är tygblöjorna betydligt bättre för miljön men det krävs också en hel del tvättning och planering när man använder dessa.

Handla efterhand 

Även om det känns lockande för många att börja handla saker till den nya familjemedlemmen så fort det syns ett streck på graviditetstestet, så kan det vara smart att vänta lite. Börjar man handla direkt så är risken stor att man handlar alldeles för mycket och gärna saker som visar sig vara helt onödiga.

Det kostar en del att handla saker till bebisen och vill man försöka dra ner på kostnaden så finns det en stor marknad av begagnade saker. Här kan man hitta riktiga fynd till en tredjedel av priset och samtidigt skona miljön och plånboken. 

Från

kids-world.com