Detta är ett annonssamarbete

Kan man träffa sin själsfrände på nätet?

17 maj 2022 08:32

Målet med att dejta på nätet är att bland alla dessa tusentals singlar faktiskt kunna hitta den där speciella personen som du kan dela allt med. Hur kliché det än låter, så är knepet för att lyckas hitta kärleken på nätet helt enkelt att vara sig själv. 

När du beskriver dig själv i din profil är det också bra att vara så specifik som möjligt, till exempel när du berättar om dina intressen. I stället för att skriva att du tycker om solnedgångar kan du skriva om den vackraste solnedgång du någonsin har sett. Och hellre än att bara säga att du gillar musik och att umgås med dina vänner, kan du faktiskt berätta vilken musik du tycker om och vad du brukar göra med vännerna. När du skriver detaljerat på det här sättet blir din profil mer intressant och andra singlar får fler detaljer att fråga dig om. 

Att dejta kan vara nervöst, spännande och underbart på samma gång. Det finns många tankar, känslor och förväntningar som svävar i luften. Om de första dejterna inte blir som du tänkt dig är det lätt att tappa sugen och lusten. Men du kanske bara behöver tänka om lite? Här kan du få dejt idéer av Tiamly.com

Kom dock ihåg att det faktiskt är ganska ovanligt att hitta rätt på bara ett par försök. Fortsätt försöka igen och igen. Alla de dejter som inte leder vidare är ändå erfarenheter som hjälper dig i ditt fortsatta sökande. 

Du vet aldrig när och hur du stöter på din själsfrände, men du kommer garanterat märka av när det sker. Livet känns enklare och kärleken blir starkare. Hur vet du om det är en själsfrände du lyckats träffa på nätet?

Några tecken på att du med största sannolikhet har träffat rätt:

Trygga och bekväma tillsammans tidigt

Med vissa personer i sin närhet känns allting bara så mycket enklare. Inte minst med sin själsfrände. Många gånger kan den harmoniska och trygga känslan till och med infinna sig redan första gången man ses. Nervositeten över att säga rätt saker och att vara på ett speciellt sätt byts ut mot en känsla av välbefinnande så fort ögonen möts. Det känns som om man redan har känt varandra i en evighet. 

Ni tar fram det bästa hos varandra trots att ni är olika

Även om du och din käresta är olika på många sätt, känner ni att ni kompletterar varandra. Ni lär er mycket av varandra och känner att era motsatser gör er till bättre människor och ett starkare kärlekspar.

Magkänslan säger att ni är varandras själsfrände

Det är svårt att förstå vad en själsfrände är innan man har träffat personen i fråga. För så fort ens vägar korsas infinner sig den där speciella känsla i kroppen. Ett pirr, ett lugn, en känsla av att man är komplett. Många som mött sin själsfrände förklarar det är energin och själen man dras till, inte kroppen och utseendet. Även om relationen tar slut är det som att ens koppling till varandra aldrig helt försvinner. En fantastisk känsla helt enkelt.

Ni delar värderingar

För att på riktigt fungera bra tillsammans är det viktigt att man i det stora hela delar värderingar och syn på livet. Du och din själsfrände känner att era liv är som gjorda för varandra och vet precis vart ni ska och hur ni vill leva. Självklart är planen att alltid göra det tillsammans.

Ni älskar varandra även när livet prövar er 

Livet går upp och ner och att få en relation att fungera smärtfritt är näst intill omöjligt. Men bara för att vardagen kantas av påfrestande utmaningar behöver inte kärleken påverkas allt för mycket. Ens själsfrände ser en för den man är, även om man är nere på botten. 

Ni kan vara er själva till 100 procent

Din själsfrände är din bästa vän och lagkamrat. Det är personen som du känner dig allra mest bekväm med och som du kan visa dina konstigaste och besvärligaste sidor för. Sådana karaktärsdrag som du vanligtvis håller tillbaka när du är runt andra. Du vågar helt enkelt vara dig själv. 

Ni älskar varandra, så ni kan känna varandras smärta

Ett tydligt tecken på att du har träffat din själsfrände är när dennes smärta också blir din smärta. Ni bryr er om varandra så mycket att ni kan bli berörda av saker som ni inte har någon personlig koppling, till förutom ert starka band till varandra. Det handlar om en djup omtanke och respekt.

Från

tiamly.com