Kontorsleverantören Kontorsgruppen säljer sina IT-tjänster till Mirror AB. Mirror tar över all IT-drift och samtliga medarbetare inom området, och integrerar dessa i sin befintliga verksamhet.

– Mirror har levererat IT-tjänster till andra företag sedan starten 1991. Vi är mycket glada över att med detta förvärv få möjlighet att utöka vår verksamhet i Norrbotten, säger Martin Spegel, delägare på Mirror.

Kontorsgruppen AB har i dag 27 anställda och arbetar med kontorslösningar till företag, som dokumenthantering, kontorsmaterial och kassasystem. IT-tjänsterna som de nu säljer motsvarar åtta procent av företagets verksamhet.

– Vi valde Mirror då vi ser dem som en IT-leverantör med hög kompetens och bredd och det är ett företag som håller hög servicenivå till sina kunder. Vi på Kontorsgruppen kommer nu att fokusera på att utveckla vår verksamhet inom de andra tjänsterna vi erbjuder, säger Kontorsgruppens ägare Magnus Nordlund.

– Mirror är ett företag med en långsiktig strategi och jag är övertygad om att förvärvet kommer att gynna såväl personal som kunder, och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med våra gemensamma kunder inom respektive verksamhetsområden, säger han.