– Heter det pimpla? frågar Måns Zelmerlöw.
– Själva tekniken heter väl pirka men det heter pimpla, förklarar Alexander Wiberg.
– Heter själva akten pimpla?
– Ja, vad tänker du på?
– Jag får bara en känsla av att folk säger fel, att man säger pimpla men menar pilka.
Konversationen mellan programledarna i värmestugan fungerar ungefär likadant bakom kameran som framför. Wiberg är den självutnämnda experten och Zelmerlöw ifrågasätter och gör allt för att ta ner honom på jorden.
Efter den första säsongen av tv-serien "Chevaleresk" blev duon nominerade som bästa manliga programledare på Kristallen-galan och när uppföljaren spelas in har de gett sig ut på vägarna i Sverige. Det beskrivs som ett livsstilsprogram där tittarna får en vägledning i hur den moderna mannen kan leva sitt liv på ett höviskt och gentlemannamässigt sätt. I Norrbotten är de på plats för att bland annat lista "fem flärdfulla färdmedel på snö och is" där topprankade hundspannen ska provas på vid Vitvattnet.
– Det är det här jag har sett mest fram emot, att få riktigt vinterväder och det kunde inte bli bättre än så här. Det kommer bli så vansinnigt snyggt, säger Måns Zelmerlöw.
Vad är det ni lockas av här?
– För mig som skåning är det här superexotiskt. Att få åka hundspann, pimpla på sjön, testa renskötsel och jojka ute på vidderna. Det är kul att testa på.
Under tre dagar befinner de sig i Norrbotten, där de hinner med att prova Luleås populäraste spa, testa fiskelyckan i Storträsk och äta massor av löjrom innan de åker vidare till Mittådalen för att träffa Jon Henrik Fjällgren.
– Vi får rätt mycket energi av att komma hit, det märker jag på hur både Måns och jag blir när bilen stannar. Man vill bara ut och ta del av solen och snön, säger Alexander Wiberg.
För Måns Zelmerlöw blir besöket i Norrbotten ett sätt att lära känna trakterna han har en speciell relation till även på vintern.
– Jag blev hedersmedborgare i Månsbyn i somras och gigade i Kalix på kvällen, så jag har nyss varit här på sommaren. Men det är ju på vintern man ska vara här, i mina hemtrakter – mitt andra hem (skratt).