Army of Lovers-stjärnan Dominika Peczynski och danspartnern Martin Drakenberg hade inte sin bästa dag i fredags. "Let's dance"-juryn var visserligen givmild men tv-tittarna var inte riktigt med på noterna.

Och Dominika Peczynski förstår dem.

Det var katastrof. Jag kan säga att jag passionerat hatar jive. En 46-årig kvinna med stora bröst ska inte hålla på med jive. Det är min slutsats, säger hon.

Dansparet klarade sig till slut kvar i "Let's dance" - i stället blev det Messiah Hallberg och Nathalie Davidsson som fick åka hem.

Jag var inte det minsta förvånad över att vi hängde löst. Det var snarare förvånande att vi inte åkte ut, säger Dominika Peczynski.

Argentinsk tango

Inför den här veckans program känns dock allt mycket bättre.

Framför allt ska vi inte dansa jive vilket är ett steg i rätt riktning, säger Dominika Peczynski.

I stället ska hon och Martin Drakenberg dansa argentinsk tango.

Det är klart att det är en dans som passar mig mycket bättre och rent visuellt tycker jag att det är den absolut vackraste och mest intressanta att titta på, säger Dominika Peczynski.

"Tydlig strategi"

Hon upplever också att hon funnit sig tillrätta i "Let's dance"-världen - även om det krävs mer jobb än vad hon hade räknat med.

Men i övrigt är det som jag hade trott. Man blir tajt med alla de andra, inte bara de andra som dansar utan hela produktionen. Det är ju en sektliknande känsla - det enda rätta är dansen, man måste följa dansens väg, säger Dominika Peczynski.

Hon berättar att hon visserligen hatar tävling men samtidigt hoppas hon så klart att hon ska få fortsätta att dansa.

Vi tar en vecka i taget men går vi inte vidare så tänker jag inte bli deprimerad. Jag har en väldigt tydlig strategi för hur jag ska hantera det här. Jag kanske får en fin present om jag åker ut, jag har tjatat till mig det, så det ligger och lockar på andra sidan, säger Dominika Peczynski.

"Let's dance" sänds i TV4 på fredag klockan 20.00.